Cuvinte pentru Doamna Anca Bidian

Puţini sunt cei care după ce pleacă de la o anumită companie rămân cu o părere bună despre fostul job. Eu am avut noroc. Trei ani am avut plăcerea să lucrez şi să fiu în preajma unor oameni deosebiţi. Kiwi Finance a fost locul unde am învăţat că viaţa ţi-o creezi singur prin faptele şi gândurile tale. Aici am crescut şi experienţele pe care le-am avut m-au ajutat să mă dezvolt atât personal cât şi profesional. Oamenii pe care i-am întalnit aici sunt persoane care mi-au împărtăşit din lecţiile lor de viaţă şi care mi-au oferit un sfat atunci când aveam nevoie. Kiwi Finance nu este un loc de muncă, este o familie.

La început mi s-a părut puţin ciudat să văd că majoritatea angajaţilor din Kiwi sunt atât de veseli, plini de viaţă şi ambiţioşi. Asta până când am cunoscut-o pe doamna Anca Bidian. Este genul pe persoană ale cărei vorbe îţi rămân adânc înfiripate în suflet. Anca Bidian nu este „un şef”, ea este un lider adevărat. Astăzi este dificil să găseşti oameni care aflaţi în poziţie de conducere nu uită ce înseamnă să fii om. Ce face Anca Bidian pentru Kiwi Finance depăşeşte graniţele managementului. Angajaţii săi o iubesc pentru ceea ce este şi pentru tot ceea ce le oferă.

Doamna Anca Bidian m-a învăţat să lupt pentru ceea ce îmi doresc şi să nu mă opresc decât în momentul în care ajung mult mai sus decât mi-am propus.

Reclame

2 comentarii la „Cuvinte pentru Doamna Anca Bidian

  1. Dap, asa este, am lucrat si eu la Gemini Capital Consult o vreme ( Kiwi Finance), ce pot sa zic, Anca Bidian este persoana care m-a ambitionat foarte mult, e o persoana deosebita, optimista si cu multe idei. si uite c-a reusit sa dezvolte un business in care multi n-au prea avut incredere.

    • Anca Bidian a dezvoltat prima companie de brokeraj financiar din România, şi îşi merită toate laudele pentru modul în care conduce afacerea. Pe lângă toate acestea este şi un prieten de nădejde.
      Mă bucur să cunosc şi alte persoane cu aceeaşi părere :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s